Informatie merken airco's

Daikin

Maximaal Comfort – Hoge kwalliteit – energierendement – Duurzaam – Intelligente bediening

Daikin is wereldleider op het gebied van Airconditioningsystemen en staat voor innovatieve technologie,  biedt efficiënte prestaties en een betrouwbare werking.

een airco van Daikin is van hoge kwaliteit en wordt met zorg geproduceerd. De aircoproducten zijn zeer stil en efficiënt. Bovendien is er veel aandacht besteed aan de vormgeving. Bekijk bijvoorbeeld eens de Emura-serie. Deze airco’s zijn voorzien van een strak design en sluiten mooi aan bij een modern interieur.

Lucht is essentieel en we spelen een steeds grotere rol om de voorraad ervan te blijven beschermen. Sinds 1924 hebben we een ongebreidelde passie om de altijd veranderende uitdagingen van lucht aan te pakken en zo de toonaangevende fabrikant van aircosystemen te worden. Met onze innovatieve technologie maken we uitstekende producten en systemen om voor alle mensen en regio’s over de hele wereld comfortabele en duurzame binnenmilieus te creëren.

Dit is de missie van Daikin en dat zal altijd zo blijven.

Voor vooruitdenkende klanten en bedrijven, is Daikin de partner voor duurzame klimaatoplossingen van A tot Z, die zorgt voor het comfort en de gemoedsrust van klanten, omdat Daikin altijd al een betrouwbare voorloper was in innovatie.

Onze 4 kernwaarden zijn: Comfort – Betrouwbaarheid – Duurzaamheid – Menselijkheid

Mitsubishi Electric

Keeps You Cool

Mitsubishi Electric is een van de meest toonaangevende fabrikanten  op het gebied van airconditioning  voor residentieel, commercieel en industrieel gebruik. Geconfronteerd met de uitdaging om airconditioningsystemen te ontwerpen die onder de zeer verschillende klimaatomstandigheden die in Japan heersen een uitmuntend resultaat leveren, ontwikkelen onze technici verbazingwekkend geavanceerde en toch duurzame machines en systemen die in staat zijn in vrijwel alle klimaatomstandigheden ter wereld continu te functioneren. Elk product op zichzelf is een verbazingwekkend staaltje vakmanschap, dat jarenlang rustig zijn werk doet, weinig energie verbruikt een minimale gevolgen voor het milieu heeft.

TCL

TCL is een snelgroeiend bedrijf in consumentenelektronica en een toonaangevende speler in de wereldwijde tv-industrie. Het werd opgericht in 1981 en is nu actief in meer dan 160 markten wereldwijd. Volgens Sigmaintell stond TCL in 2019 op de 2e plaats op de wereldwijde tv-markt in termen van verkoopvolume. TCL is gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling

TCL Airconditioner is een van de kernindustrieën van TCL. Voor TCL A/C is de totale jaarlijkse productiecapaciteit 20 miljoen.

Gebaseerd op het hart van hervorming, dringt TCL AC aan op procesgedreven en innovatiegedreven. TCL AC beoefent de specifieke strategieën van “eerst kwaliteit, kostenleidend, structuurverbetering en hogere operationele efficiëntie”, op basis van productcapaciteit, marketingcapaciteit en operationele capaciteit, om nieuwe motivatie voor de bedrijfsontwikkeling in te voeren.

Momenteel is TCL AC nu een van de toonaangevende fabrikanten van airconditioners in China geworden, waarvan de export gedurende opeenvolgende jaren in de top 3 van de Chinese AC-industrie staat. Het produceert allerlei residentiële airconditioners, commerciële airconditioner

LG

De filosofie van LG draait om mensen, oprechtheid en vasthouden aan de basisprincipes. Het is om onze klanten te begrijpen en om optimale oplossingen en nieuwe ervaringen te bieden door middel van onophoudelijke innovatie, en zo onze klanten te helpen een beter leven te leiden.

We bereiken veeleisende consumenten met een scherp gevoel – mensen die nieuwe activiteiten blijven ontdekken en nieuwe uitdagingen aangaan om meer te ervaren en een beter leven te bereiken. We hebben ons merkimago geleidelijk en consequent ontwikkeld, altijd om te communiceren: “Life’s Good”. We zijn eigentijds en toch authentiek, en evolueren altijd onze fundamentele filosofieën naar de moderne arena.

Haier

Het merk Haier streeft onophoudelijk naar innovaties en verandering, met de mentaliteit om de huidige en toekomstige levensstijlen te leiden. Met ons uitgebreide assortiment HVAC-oplossingen streven we ernaar om op onze unieke manier verbeterd klimaatcomfort te leveren met optimale prestaties met geheel nieuwe concepten, technologieën, producten en diensten. Haier neemt actief onze sociale verantwoordelijkheid en zet zich in voor “Green Concept” in de hele waardeketen, van concept, productie, onderhoud tot logistiek en recycling, en betrekt consumenten, partners en zelfs industrieën bij milieubescherming.

Gree

Gree Electrical Appliances Inc. uit Zhuhai, opgericht in 1991. is het grootste airconditioningbedrijf ter wereld. Gree integreert onderzoek & ontwikkeling, productie. marketing diensten.

Sinds 2005 heeft Gree 12 opeenvolgende jaren de nummer 1 in productie en verkoop van airconditioners voor woningen overtroffen. 2015. Gree’s omzet bedroeg meer dan $ 1508 miljard.
2016. De omzet is hoger dan $ 16,51 miljard.
2017. Gree kwam in de top 500 van bedrijven
van de wereld. Het stond op #364 in Forbes Global 2000 en is het #1 bedrijf in de sector van huishoudelijke apparaten. Dankzij de keuzes van 300 miljoen gebruikers. Gree-producten worden op grote schaal verkocht in meer dan 200 landen en regio’s. De huidige jaarlijkse productiecapaciteit van Gree bedraagt meer dan 60 miljoen stuks voor airconditioners voor woningen (RAC) en 5,5 miljoen stuks voor commerciële airconditioners (CAC). GREE…. Een wereldleider in airconditioners, die enkele van de meest geavanceerde commerciële en residentiële airconditioners ter wereld ontwikkelt. Gree is nu ’s werelds grootste gespecialiseerde airconditionerbedrijf. 1 op de 3 airconditioners die wereldwijd worden verkocht, wordt gemaakt door GREE.De focus van Gree ligt op het leveren van slimme oplossingen voor beter zakendoen en een hogere kwaliteit van leven. Krijg de beste airconditioningervaring in zijn klasse met een breed scala aan airconditioners van GREE, Wij bieden een breed scala aan innovatieve en hoogwaardige producten en diensten die voldoen aan de behoeften van wereldwijde klanten; onze producten kunnen u helpen met geweldige functies, een elegant ontwerp, uitzonderlijk voor zowel verwarmings- als koelprestaties en geweldige energiebesparende technologie, GREE-airconditioners zijn ontworpen met een uniek niveau om de inrichting van uw woonruimte te verbeteren. Het is onze missie om te innoveren en nieuwe manieren te creëren om mensen te helpen goed te leven en comfortabel te blijven, ongeacht waar ze wonen, werken of spelen.