Airco's met hoge efficientie
en duurzaamheid

Voor de installatie van je airco ben je bij Nelissen airco's aan het juiste adres. Wij hanteren een all-in prijs voor aanschaf en montage.

Bespaar op je energierekening

De huidige moderne inverter airco’s zijn allemaal in staat om te koelen en te verwarmen. Ze zijn veel stiller en energiezuiniger dan de oude airco’s. Ze zijn allemaal voorzien van het koudemiddel R32.  R32  stoot fors minder CO2 uit dan de oudere koudemiddelen, zoals R410A.  .

Ondanks de vele overeenkomsten zijn er verschillende merken en klassen. Wij verkopen de merken waar wij achter staan en waarvan wij weten dat ze de beste werking hebben. Alle merken die wij verkopen (zowel A + merken als de B merken) zijn van zeer goede kwaliteit

Wat je van ons mag verwachten

Kwaliteit en Design

Wij verkopen airco’s van zeer goede kwaliteit en deze staan bekend om hoge efficientie en duurzaamheid! Wij bieden zowel de standaard /  reguliere kwaliteits airco’s aan als ook de steeds meer opkomende design airco’s.

Een airco hoeft niet saai of ontsierend te zijn. Er zijn steeds meer fabrikanten die ook optisch mooiere, luxere units op de markt brengen en die bijna een kunstwerk aan de muur zijn. Deze paradepaardjes hebben het beste van 2 werelden. Zeer stijlvol design en geweldige specificaties. Het zijn uitblinkers op het gebied van efficientie, design, duurzaamheid, energieverbuik, luchtzuiveringstechnieken en geluid. 

Duidelijke & scherpe prijs

Op de meeste sites worden airco’s aangeboden voor een voordelige “vanaf” prijs en komen daar uiteindelijk nog honderden euros bij voor leidingen, wandbeugels en afdek materialen. Wij gaan voor een duidelijke scherpe all- in prijs! Geen verassingen achteraf en geen lokkertjes.

Standaard Montage houdt in:

  • volledige Installatie + Materialen
  • maximaal 3 meter leidingwerk
  • 1 boring
  • montage (wand) beugel
  • witte afwerkgoten
  • bijvullen / vacumeren
  • in bedrijf stellen


Op maat montage: wanneer er extra werkzaamheden / onderdelen nodig zijn bij de installatie (opvoerpomp/ dakdoorvoer/ steiger/ extra gaten/ extra leidingwerk)

Snelle offerte & levering

Wij komen bij U thuis langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. In verband met de drukte hebben wij voor het inplannen hiervan uw adres gegevens nodig, zodat wij een efficiënte route kunnen inplannen.

De offerte wordt binnen 2 dagen na het bezoek verstuurd. Gaat u akkoord met de offerte dan ontvangt U via de mail een voorstel voor een montagedatum.

Wij monteren snel  maar door de extreme gasprijzen is de vraag naar airco’s enorm toegenomen. Verwarmen (bijverwarmen) met een airco, bespaart veel gas. Daardoor is de wachttijd momenteel langer dan wij hopen.

Helemaal ontzorgd door ons totaalpakket

Wij hebben een totaal aanbod. U hoeft zich geen zorgen te maken wie U voor wat moet benaderen.. We doen de offertes, leveren de airco’s , verzorgen de montage maar regelen ook het jaarlijks onderhoud!

Huren

De zomers worden steeds warmer, zeker hier in het zuiden. We werken steeds meer thuis en willen niet alleen overdag een prettig klimaat in onze leef/werkruimte maar ook ’s nachts. Een goede nachtrust is belangrijk en een airconditioning kan hierbij bijdragen.

Ook al heeft u uw  airco snel terugverdiend met de huidige gasprijzen, het kan zijn dat de aankoop van een airco voor u een te grote uitgave is of dat  u dit geld niet kunt missen. De verhoging per maand vanuw gasrekening kan al snel oplopen tot € 100,00 per maand of zelfs meer.

Het huren van een airco bij Nelissen-Airco is al mogelijk vanaf € 33,00 per maand. U heeft dan een complete airco installatie in huis met energielabel A++, die kan verwarmen en koelen.

U kunt deze huren voor een periode van 8 jaar. Na de huurperiode bent u eigenaar van de airco.